Și-a întors privirea către mine, zâmbindu-mi de parcă ar fi vrut să mă mănânce. Pantalonii deja urlau la mine, iar ea a observat asta, pentru că nu a stat prea mult pe gânduri, ci s-a apropiat şi a început să mă sărute mai pasional ca oricând. Când îi simţeam limba în gura mea, mă gândeam cum o să simtă şi ea ceva în gura ei în scurt timp. Am lăsat-o încet pe spate, pe patul ei moale, dând la o parte plapuma ce mirosea a Cocolino şi m-am pus peste ea, continuând să o sărut. Mâna dreaptă deja îmi dădea de înţeles că nu mai avea rost să mă mai sprijin şi cu ea, fiind de ajuns doar mâna stângă. Am început să o mângâi uşor pe sânul stâng şi mi-am dat seama că era atât de mare şi de moale, chiar şi atunci când stătea pe spate, încât, dacă n-ar fi urlat aşa de tare pantalonii mei, aş fi tras un pui de somn cu capul pe el.

„Unde mai găsesc aşa perne?”

I-am lăsat pernele în pace, pentru că nu voiam să dorm, ci să fac sex, mi-am coborât mâna mai jos şi-am prins-o de fund, moment în care a început să respire din ce în ce mai greu şi mai apăsător. Era clar că şi buzele de jos îi erau la fel de ude ca acelea pe care le sărutăm eu. I-am lăsat şi fundul în pace, gândindu-mă să revin la pernele de mai devreme, dar, de data aceasta, voiam să îmi bag mâna pe sub faţa de pernă. I-am ridicat tricoul, după care mi-am băgat mâna pe sub el, ajungând din nou la perniţe. Atunci mi-am dat seama că mai avea încă o faţă de pernă, băga-mi- aş pula în el sutien. Nici măcar nu mai realizam că în tot acest timp o sărutam, fiind concentrat doar pe ceea ce făceam cu mâna dreaptă şi cum să încurajez cu gândul mâna stângă să mai reziste puţin fără să amorţească. Am încercat să îi dau jos tricoul, dar singurul lucru pe care am reuşit să-l fac a fost să îl ridic puţin mai sus de sutien. M-am oprit din a o mai săruta, am şters-o la gură cu mâna, fiindcă am văzut că sclipea în jurul gurii (am lins-o cam mult), apoi am prins-o de mâini şi am ridicat-o şi pe ea. Am prins-o de ambele părţi ale tricoului, iar ea şi-a ridicat mâinile mai rapid decât un infractor ameninţat de-un poliţist cu pistolul. M-a lăsat să îl dau jos fără nicio remuşcare, apoi, surescitată, mi-a mușcat buza inferioară, gest care m-a excitat și mai tare. O vedeam, în sfârşit, în faţa mea în sutien. Mă concentram la a privi în ochii ei, fiind, de fapt, foarte atras de mărimea pieptului a cărui mândră posesoare era. Am împins-o din nou pe spate, trântind-o intenţionat, pentru a vedea cum îi sar airbag-urile, după care m-am aplecat peste ea şi am început să o sărut din nou. În momentul în care am început să o dezmierd pe burtică, în jurul buricului, a început să respire puternic. Ştiam că am dus-o undeva pe o culme, iar culmea era că eu eram peste ea. Gândindu-mă că, dacă o mai lungeam puţin, puteam să stau în poziţie de flotare fără mâini, am prins-o cu ambele mâini de cap şi am ridicat-o în fund deodată cu mine. M-am uitat în ochii ei sticloşi şi la fel de umezi precum toate cele patru buze ale ei, i-am zâmbind exact cum îi zâmbeşte un măcelar unui purceluș atunci când se apropie de el cu cuţitul în mână, zicând: „Stai, Ignat, că nu doare!”, iar apoi am prins-o cu ambele mâini de deschizătoarea sutienului.

— Nu! Stai! a urlat ea, prinzându-mă de mâini. Dacă vrei să îl deschizi, n-ai voie decât cu o mână.

Mi-am tras mâna stângă înapoi, urmând să joc după regulile ei. Mi-am dat seama că voia să facă şi mai excitant preludiul, dar sincer, dacă acesta mai dura încă zece minute, îi arătăm ce înseamnă „precoce”. M-am tot chinuit să îl deschid cu o singură mână, dar am realizat că mă băteam cu el exact ca FCSB cu Manchester City, adică, fără nicio şansă.

— Măcar cu două mâini eşti în stare să îl desfaci? m-a întrebat ea, ucigându-mi entuziasmul.

Primul instinct a fost să îi dau un cap în gură, dar a avut noroc că m-au rugat pantalonii să n-o fac. Ajutat şi de cealaltă mână, i-am desfăcut sutienul, după care am trântit-o înapoi, pe spate, iar ochii mei au început să iasă din orbită când am văzut cât puteau să fie de mari. Dacă puneam la un loc sânii ultimelor două prietene, tot nu erau atât de mari. Mi-am băgat capul între ele, ca să ştiu ce urma să simtă şi celălalt cap când aveam să-l pun acolo, apoi m-am jucat cu ele, le-am sărutat și le-am mângâiat, gândindu-mă că mai aveam puţin şi le făceam o baladă, chemam lăutari să le cânte, le dădeam dedicaţii şi aruncam cu bani în ele. Era un moment sublim pe care îl aşteptam din prima zi, fiind conştient că nimeni şi nimic nu putea strica magia care tocmai avea loc în acea clipă între noi. Asta doar până când l-am auzit pe Puya cântând „Fresh nu-i bine deloc, dă-mi ceva tare că nu mai suport, am cash şi vreau să mă-mbăt, ştii că-n seara asta vreau să gust din tot”. A sărit de sub mine mai ceva decât dacă aş fi terminat în ea fără prezervativ, şi-a luat telefonul de pe birou şi mi-a făcut semn să tac. De parcă vorbeam ceva!

— Alo, mamă. Bine, mamă. Imediat ajung şi eu acasă. Sunt cu o prietenă în centru, bem un suc şi apoi ne mai plimbăm puţin. Bine, mamă, te pup.

A închis, apoi s-a uitat la mine cu ochii mari şi goi.

— Acum vin ai mei de la ţară. Hai să ne mai plimbăm puţin afară, iar apoi mă întorc, că mâine am şcoală.

În momentul acela, pantalonii mei se mai ţineau doar într-un singur nasture, iar eu mă simţeam ca un terorist înainte de detonare. Cu toate astea, nu am comentat nimic gândindu-mă că, dacă fac pe indiferentul, continui să conduc situaţia.

Citește întreaga poveste în carte, accesând următoarele siteuri:

1.https://www.quantumpublishers.ro/produs/fraiero-vol-1 2.http://www.elefant.ro/carti/carte/fictiune/young-adult/fraiero-1288711.html 3.https://carturesti.ro/carte/fraiero-107315793?p=1