„Încep prin a vă da un sfat prietenesc, așa, ca de la cititoare la cititori: nu citiți cartea aceasta în public, pentru că o să vă simțiți ciudat să se uite lumea aiurea la voi, când râdeți. Fraiero! este una dintre cele mai amuzante cărți pe care le-am citit. În plus, autorul ține să ne aducă la cunoștință, pe parcursul lecturii, că tot ceea ce este în carte este adevărat. Cartea este scrisă într-un stil simplu și pe un ton amical fiind perfectă pentru relaxare și pentru amuzament. Este genul acela de carte pe care, atunci când o citești, nu te poți abține să nu râzi.”…citește mai mult.
     „Fraiero! este un roman plin de haz ce nu te va lăsa să întorci nici măcar o foaie fără să nu-ţi ştergi lacrimile de râs din colţul ochilor, cu un protagonist ireal de real în aventurile cărora este inevitabil să nu ne simţim şi noi părtaşi. Ne vom trezi pe nesimţite purtaţi în propriile aventuri şi amintiri încercând să găsim asemănări între adolescenţa noastră şi adolescenţa lui Cipri. Unii dintre noi vom avea senzaţia că am trăit în altă lume sau nu am trăit deloc, după caz. „…citește mai mult.
„Dacă sunteți obosiți și stresați – cine nu este în ziua de azi? – această carte este antidotul perfect! Este ca o gură de apă rece după o drumeție prin deșertul Sahara. Din ce citești, din aia mai vrei. Atenție, creează dependență! La cât râdem în cartea asta, ar trebui să întinerim subit dacă râsul ar face să dispară ridurile grijilor de zi cu zi. Cu siguranță „Fraiero!” este cartea care-ți aduce veselia în casă.”…citește mai mult.
   „Despre această carte am aflat de pe rețelele de socializare și încă de la început m-a intrigat titlul, apoi coperta. Fragmentele postate m-au amuzat copios și cum am nevoie zilnic de o doză de umor, mi-a fost clar că nu pot rata această lectură.Una peste alta, Fraiero! este o carte ușoară, o lectură care te relaxează, care îți aduce zâmbete în colțul gurii (asta dacă știi să râzi subtil) și care se citește cu lejeritate. Limbajul este elementul important care îi oferă un iz prietenos dar și dialogurile care decurg cu naturalețe. Și, cel mai important și fascinant lucru este faptul că întreaga poveste este reală și „doar numele persoanelor au fost schimbate, pentru că așa este mai bine.”
…citește mai mult.