— Uite un Cuba Libre pe bar! mi-a zis Andrei.

Şi nu se referea la băutură. Un individ dansa cu o Cola în mână, iar barmanul urla la el. Era ţeapăn de beat, dar s-a trezit instant atunci când i s-a aplicat o schemă de wrestling de către un bodyguard. Ne-am întors şi noi la gaşca noastră din faţa scenei, acolo unde am găsit-o şi pe Dana, acompaniată de cei care o însoțeau la mare. Eu aveam ochi numai pentru ea. Încercam să fac orice ca să îi atrag atenţia cât mai mult şi să danseze doar cu mine. Un cot în stânga, un picior călcat în dreapta, m-am descurcat cumva. Am luat-o în braţe pe la spate, am strâns-o la pieptul meu, iar apoi ea s-a întors brusc, s-a uitat în ochii mei, zâmbind şi a început să mă sărute. Nu ştiu ce a putut să zărească în ochii mei, pentru că eu deja începusem să nu mai văd bine, dar nu mai conta, atâta timp cât am cucerit-o. După ce ne-am lins ca doi nebuni, înconjuraţi de alți nebuni, ea s-a năpustit cu dinţii asupra umărului meu drept. Avea un fetiş destul de bizar, îi plăcea să muşte. Am continuat să dansăm, să ne mângâiem şi să ne giugiulim fără să băgăm în seamă restul lumii. La un moment dat, am realizat că singuraticei mele raze de fericire i se mai adăugaseră și altele. Răsărise soarele. Tot ce-mi mai doream era să mă arunc cu Dana în pat, iar dimineaţă să ne trezim îmbrăţişaţi.

— Cipri, nu vrei să vii să dormi cu mine? Mă laşi singură? m-a întrebat ea, în timp ce ne îndreptam cu toţii spre ieşirea din discotecă.

Cred că, în acel moment, teoria universului care conspira chiar funcţiona, probabil şi din cauză că eu eram cu limba scoasă, exact ca un câine în călduri.

— Cum să te las singură, draga mea?

Am luat-o de mână şi ne-am pornit către vila unde se cazase. Când am intrat în camera ei şi am văzut trei paturi, mi-am dat seama că nu stătea singură. În urma noastră a mai intrat un cuplu şi o domnişoară singurică. Sincer, nu m-au deranjat deloc, fiindcă, la cât eram de obosit, nedormind deloc ultimele două nopţi, în momentul în care m-am pus lângă Dana în pat şi m-a luat în braţe, am adormit instant.

În momentul în care ne-am trezit, am început să ne facem avansuri pe sub cearșaf. Stăteam întinşi pe spate, ea era în dreapta mea, eu ţineam genunchiul stâng ridicat, iar ea genunchiul drept. Astfel, peste noi era pus cearșeaful în forma unui cort, în aşa fel încât ceilalţi din cameră să nu îşi dea seama ce se întâmpla sub el. Mai exact, ce-mi făcea Dana cu mâna stângă. Nu era ca la „Vrei să fii miliardar?” unde ai patru variante de răspuns: „Oare ce fac sub cearșaf? Să fie varianta B sau D?”. Adică, era clar ce făceam. La un metru de patul nostru era celălalt cuplu care folosea aceeaşi strategie, iar lângă patul lor era patul domnişoarei care cred că îşi ţinea degetul în gură.

Mă concentram foarte mult pe mimica feţei mele, încercam să nu mă gândesc la ceea ce se întâmpla, dar, la un moment dat, am simţit că urmează să erupă Vezuviul. Mi-am întors brusc capul către Dana şi, printr-un semn discret din ochi, i-am explicat că a sosit momentul să facă ceva. Nu ştiu nici în ziua de azi cum a reuşit să adune tot într-o mână, în aşa fel încât niciun strop să nu ajungă pe cearșaf, fiindcă eu, de câte ori am mai încercat treaba asta, am pătat parchetul. Spasmele mele nu au trecut neobservate de ceilalţi colegi de cameră.

— Ai criză de epilepsie? m-a întrebat domnişoara care-şi sugea degetul.

— Nuuu, i-am răspuns, în timp ce răvăşeam oraşul Pompei.

— Şi atunci?

— Mi-am adus aminte de victimele din Pompei şi suspinam.

Dana s-a ridicat ca să meargă la baie, ţinându-mi cu grijă, în mâna dreaptă, copiii. I-a trecut pe deasupra capului meu şi m-a cuprins teama de a nu-i vedea cu încetinitorul cum se revarsă asupră-mi. Comitea o crimă oribilă în baie, spălându-se pe mâini şi omorând atâţia copii nevinovaţi. După ce s-a întors lângă mine, în pat, i-am şoptit la ureche primul gând care mi-a trecut prin cap.

— Abia aştept să fim doar noi doi şi să ţi-o trag super tare.

— Şi eu, mi-a zis ea, sărutându-mă.

„Şi ea aştepta să i-o trag super tare sau şi ea aştepta să mi-o tragă super tare?”

Din orice parte priveam situaţia, tot era bine pentru că făceam sex, aşa că nu am mai insistat să primesc detalii.

Citește întreaga poveste în carte, accesând următoarele siteuri:

1.https://www.quantumpublishers.ro/produs/fraiero-vol-1 2.http://www.elefant.ro/carti/carte/fictiune/young-adult/fraiero-1288711.html 3.https://carturesti.ro/carte/fraiero-107315793?p=1