Am ajuns în faţa restaurantului, eu eram la volan, iar Andrei în dreapta mea. Amândoi le priveam pe cele două fete cum veneau către maşină, legănându-se în tandem. În momentul în care s-au prăvălit pe bancheta din spate, a început să miroasă în toată maşina a borhot de cireşe cu topping de smegmă.

— Hei, dar ce-aţi băut fetelor? le-am întrebat eu, discret.

— Votcă şi nişte lichior de cireşe, a zis Delia, pufnind în râs.

Atunci mi-am dat seama de unde venea mirosul de cireșe, iar în cele din urmă, văzând cum stăteau pantalonii lui Andrei, mi-am dat seama de unde venea şi a doua mireasmă.

— Voi nu aţi băut nimic? Nu aveţi chef să ne distrăm? ne-au întrebat ele, râzând cu gura până la urechi.

— Mâine avem examen, Delia. Am vrea noi să fim în starea voastră.

Printre poveştile despre nimic care tocmai aveau loc între noi, au început să se joace reciproc cu părul şi să se mângâie, în timp ce ne zâmbeau foarte pornografic. Fiind perfect treaz de data aceasta, pot să îţi confirm că am văzut foarte bine şi chiar aşa s-a întâmplat. La un moment dat, printre toate apropourile subtile pe care ni le făcea cu buzele sau cu ochii, Delia, care era în spatele scaunului meu, m-a prins cu mâna stângă de după gât, m-a lipit de spătarul scaunului şi mi-a suflat în ureche „Treci în spate!”. Aproape că i-am simţit şi limba în ureche, iar pielea mea nu s-a făcut ca a găinii, ci ca un şmirghel. Niciodată nu mi-a stat atât de drept părul pe mâini cum mi-a stat în acea clipă. Mi-a dat drumul, s-a lăsat din nou pe spătarul banchetei şi a continuat să se joace cu părul prietenei sale. M-am uitat la Andrei, el s-a uitat la pantalonii lui, apoi m-am uitat şi eu la pantalonii lui şi am zâmbit amândoi, pervers. Fetele erau din ce în ce mai apropiate una faţă de cealaltă, dându-ne impresia că se cunoşteau mai bine decât credeam noi, iar asta l-a făcut pe Andrei să le provoace.

— Fetelor, nu cred că vă sărutaţi, le-a zis el bătând palma cu mine.

Au început să râdă amândouă, iar noi am simţit acel râs ca şi cum ne-ar fi întrebat „Dar ce credeţi, că e prima oară când ne sărutăm?”. S-au apropiat încet una de alta, iar mie nu-mi venea să cred că urma să asist la sărutul dintre două fete în mașina mea. Mă simţeam de parcă aş fi pătruns în platoul de filmare al filmelor cu lesbiene din laptopul meu. Atât de senzual era jocul lor, încât pantalonii lui Andrei mai aveau puţin şi se uneau cu ai mei. Niciunul nu ziceam nimic, doar ne uitam cu gurile căscate la ele. Prietena Deliei îşi trecea din când în când mâna prin părul acesteia, iar Delia o ţinea de după gât, trăgând-o şi mai tare către ea. Nu doar că se sărutau, dar se şi muşcau şi se lingeau pe buze, de parcă noi doi nici măcar nu eram acolo. Mi se părea că ele comunicau prin zâmbete, un fel de Cod Morse al lesbienelor. Într-un final, când a ajuns atmosfera să fie mai încinsă decât într-o saună, s-au oprit la fel de încet ca o Dacie din ’90, iar pe cele mai excitante tonalităţi vocale am auzit vocea Deliei.

— Cipri, treci în spate, acum!

Creierul mi s-a oprit definitiv, iar tot ce am mai reuşit să disting a fost faptul că prietena Deliei s-a dat jos din maşină, mi-a deschis portiera şi mi-a zis:

— Du-te lângă Delia!

Cu o erecţie mai mare decât dacă ar fi trecut un an fără să mă masturbez, m-am aşezat pe banchetă, lângă Delia, iar în secunda următoare ea şi-a pus un picior peste mine şi a început să mă mângâie pe spate. Oare de unde ştia că mă mânca spatele? Eu nici nu apucasem să intru bine şi să închid uşa, că Andrei deja o consulta de amigdalită pe prietena Deliei, care se credea pe Titanic şi îmi muruia geamul cu mâna stânga. M-am uitat în ochii Deliei. Sclipeau şi eram convins că era de la alcool. Buzele şi obrăjorii ei erau atât de… Bine, de fapt, nu vedeam nimic, fiindcă era întuneric şi aveam folii pe geamurile de la maşină. N-am mai stat nici noi pe gânduri şi am ales rapid un film cu acelaşi actor deoarece îmi plăcea cum îşi joacă rolurile, aşa că am început să ne sărutăm la fel de pasional precum Leonardo DiCaprio cu Margot Robbie în The Wolf of Wall Street. Nici nu mă mai interesa că mâncam cireşe îmbibate în votcă sau că, lângă noi, mai erau două persoane care făceau acelaşi lucru, în clipa aceea fiind parcă teleportați pe un nor doar al nostru.

Ne-am oprit toţi patru din avalanşa necontrolată şi am reînceput să povestim din nou. Delia deja şi-a întins ambele picioare peste mine, iar cei din faţă nu mai ocupau două scaune – nu avea rost –, atâta timp cât încăpeau pe unul singur. Toate bune şi frumoase, doar că din creierul meu nu aveai cum să scoţi în acel moment gândul că a doua zi, la prima oră, urma prima probă la Bacalaureat. Din când în când, mă uitam cu coada ochiului la ceasul din bord, fiind destul de stresat. Exact în momentul în care am vrut să îi propun lui Andrei să le lăsăm pe fete să se distreze şi să plecăm acasă, ca să ne odihnim, a deschis zeiţa Delia gura:

— Cipri, nu vrei să tragi maşina într-un loc mai retras şi să…?

Îţi jur că aşa a lăsat şi ea punctele de suspensie, în timp ce mi-a luat mâna, a ridicat un deget și l-a băgat în gură, apoi a început să îl sugă. M-am blocat şi m-am uitat în ochii lui Andrei, care, se vedea, aştepta un răspuns din partea mea la fel de nerăbdător ca fetele. Am început să mă simt exact ca talerul unei balanţe. Andrei aștepta cu sufletul la gură să mă vadă urcând la volan şi trăgând mașina într-un loc ideal pentru a ne-o trage toţi patru. După o pauză de câteva secunde în care toţi trei au tăcut, pregătindu-se sufleteşte pentru o experienţă nouă (cel puţin pentru mine şi pentru Andrei era nouă), mi s-a activat conştiinţa şi mi-am deschis gura.

Citește întreaga poveste în carte, accesând următoarele siteuri:

1.https://www.quantumpublishers.ro/produs/fraiero-vol-1 2.http://www.elefant.ro/carti/carte/fictiune/young-adult/fraiero-1288711.html 3.https://carturesti.ro/carte/fraiero-107315793?p=1